İmsak Vakti 02:00
Katlanabilir telefon pazarında artan rekabet, donanım sınırlarının zorlandığı yeni bir dönemi işaret ediyor. Oppo’nun Find N6 modeli Türkiye’deki meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor ve bu cihaz, ekran katlama izini minimuma indirmeyi hedefleyen mühendislik çözümleriyle dikkat çekiyor. Cihazın başarısı, sadece görsel iyileştirmelerle sınırlı kalmayan, dokunsal olarak da pürüzsüz bir yüzey sunmayı amaçlayan tasarım stratejisinde saklı.

Find N6’nın ekran yüzeyindeki mikroskobik dokunuşlar, ikinci nesil titanyum esnek menteşeyle desteklenen ve parçalar arasındaki sapmaları azaltan üç boyutlu likit baskı teknolojisiyle mümkün kılınıyor. Esnek cam panel, katlamalardan sonra bile yüzeyin eski formuna dönmesini sağlayarak uzun kullanım ömrünü güçlendiriyor ve orta bölgede oluşabilecek derinleşmeleri engelliyor.
Bir milyon katlama testinden güvenilirlik mesajı Cihazın dayanıklılığı bağımsız incelemelerle belgelenmiş durumda. TÜV Rheinland onaylı verilere göre 600 bin katlama sonrası bile ekran düzgünlüğünü koruyan model, toplamda bir milyon katlama testini başarıyla tamamladı. Ayrıca IP56, IP58 ve IP59 sertifikalarıyla çevresel etkiler karşısında yüksek koruma sunuyor. Kasanın 6.62 inçlik dış ekranı ve 8.12 inçlik iç ekranı, dış mekanda da net görünüm sağlayacak parlaklık değerleriyle dikkat çekiyor.
Güçlü performans ve profesyonel fotoğrafçılık yeteneği İçeride Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 mobil platformu bulunuyor ve enerji verimliliğini artıran 6000 mAh kapasiteli silikon karbon batarya kullanılıyor. Fotoğraf alanında Hasselblad imzalı kamera sistemi devreye girerken 200 MP ana sensör, kullanıcıların profesyonel içerik üretimine olanak tanıyor. Model, kozmik titanyum ve güneş turuncusu gibi özel renk seçenekleriyle raflarda yerini alırken, katlanabilir cihazların kullanım ömrüne dair yerleşik algıları teknik verilerle destekliyor.
Çin, Dongfeng Ticari Uzay İnovasyon Pilot Bölgesi’nden 5 Uyduyu Uzaya Gönderdi
3
SAHA 2026 tamamlandı: 8 milyar dolarlık dev ihracat sözleşmesi
2624 kez okundu
5
İNÜFEST 2026 ödülleri sahiplerini buldu
1960 kez okundu
6
Xiaomi, Çok Uygun Fiyata İyi Özellikler Sunan Oyuncu Mouse’u Tanıttı
1836 kez okundu
7
DÜNYADA REKABET İÇİN GÜNCEL TEKNOLOJİNİN ENTEGRASYONU GEREKİR
1788 kez okundu
8
TCG Anadolu’ya SAHA 2026’da yoğun ilgi: Vatandaşlar gemiyi görmek için Sarayburnu’na akın etti
1673 kez okundu
9
iPhone 17 Yükselişi: Devasa Talep, Yeni Soğutma Mıknatısı ve Uzun Ömürlü Yazılım Desteği
1598 kez okundu
10
POCO X8 Pro Max: Uzun Ömürlü Pil ve Dengeli Performansın Bütünleşimi
1516 kez okundu
12
iPhone 17 Şarj Sorunları ve Kablosuz Çözüm Deneyimleri
1458 kez okundu
13
Anadolu Hackathon Finali Sivas’ta Yapıldı
1438 kez okundu
16
Googlebook Dizüstü Bilgisayarlar Duyuruldu: Yapay Zeka İşletim Sistemine Dönüştü!
1294 kez okundu
17
Denizli’de arama kurtarmaya yeni bir soluk
1174 kez okundu
18
BAE: Hava savunma sistemlerimiz İran’dan gönderilen 2 İHA’yı engelledi
1141 kez okundu
20
Samsung, One UI 8.5 alacak yeni Galaxy modellerini duyurdu
1049 kez okundu
24
ChromeOS ve Android birleşti: Karşınızda Googlebook
985 kez okundu
27
Belçika Kraliçesi liderliğindeki Ekonomik Misyon, Türkiye ile nasıl işbirliği öngörüyor?
934 kez okundu
29
Nokia’dan 5G ve yapay zeka hamlesi: Hisseler uçuşa geçti
882 kez okundu
30
ABD, yeni UFO belgelerini yayınladı
866 kez okundu